FOTO: HDZ općine Crnac proslavio 27. rođendan

U Vatrogasnom domu u Velikom Rastovcu svečano je obilježena 27. obljetnica Hrvatske demokratske zajednice Crnac. Obljetnici su nazočili predsjednik Županijske organizacije HDZ-a VPŽ i saborski zastupnik Josip Đakić, saborska zastupnica Vesna Bedeković, obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak, kandidat za župana Virovitičko-podravske županije Igor Andrović, kandidat za zamjenika župana Marijo Klement, dogradonačelnik Grada Orahovice i kandidat za zamjenika župana Darko Žužak, načelnici općina, Mirko Mališ (Čačinci), Mirko Rončević (Čađavica), Tomislav Durmić (Zdenci), Marijan Brlek (Suhopolje), Josip Granjaš (Sopje) te domaćin Mato Damjan (Crnac). Uz njih, skupu su nazočili i novi mladi kandidati za načelnike općina, a to su Siniša Horvat za Općinu Suhopolje i Berislav Androš za Općinu Sopje.

Domaćin, predsjednik općinskog odbora HDZ-a Crnac i načelnik općine Mato Damjan u uvodu je podsjetio kako je 2. veljače 1990. baš u Velikom Rastovcu osnovan jedan od prvih ogranaka HDZ-a u Virovitičko-podravskoj županiji, a u nastavku je govorio o svim uspjesima općinske vlasti od kako je na čelu iste HDZ te budućim projektima.
Sve nazočne pozdravila je i obnašateljica dužnosti župana VPŽ Sanja Bošnjak te između ostalog istaknula kako je bitna vertikala koju naša županija ima s Hrvatskim saborom i ministarstvima u kojima danas imamo svoje ljude. 
Svečanoj obljetnici nazočio je i kandidat za župana VPŽ Igor Andrović, koji je rekao kako će se u svom mandatu potruditi pomoći ponajviše mladim ljudima kako ne bi iseljavali iz naše Hrvatske i Virovitičko-podravske županije.
Posljednji se nazočnima obratio predsjednik ŽO HDZ- VPŽ, saborski zastupnik Josip Đakić koji je, između otalog, kazao da samo bogati poljoprivrednici čine bogatu Hrvatsku, a ministar Tolušić započeo je svojevrsni rat kako bi hrvatski seljak mogao bolje i dostojanstveniji živjeti…

Cijeli tekst pročitajte u Virovitičkom listu…

(hdz-vpz.com)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content