LIJEPE NA VININ NAČIN Kako “BLENDATI”?

Pozdrav, drage moje! Prije nego što počnem s ovotjednom temom zahvalila bih svima vama koje pratite, čitate i vrijedno radite na sebi. Lijepo je znati koliko vas ima. Ponosna sam!
A sada idemo dalje.
Spremite blendere za voće i povrće, nećemo praviti smoothie, već ćemo učiti kako BLENDATI, odnosno sjenčati sjenilo i s kojim kistom…. Hm, hm…, to je ono što većinu muči. Ah, slatki problemi.

IMG 20170219 232935 737

Kist koji ćete trebati za ovaj pokus je poput kista za rumenilo, ali puno manji. Pufast, okrugao i mekan, znači kistić. Prava dlaka je poželjna. Većina kistova se pravi od kozje dlake, da ne povjeruješ. Moj prvi set pravih kistova bio je od kozje dlake, pakiran u kožnu torbicu, miris je bio KOZJI, bez pretjerivanja. Mala koza u torbici. Dakle… Sjenčanje je nešto jednostavno uz malo osjećaja. Sjenčamo iz razloga da razbijemo teški i vidljivi prijelaz sjenila. Kada nanesemo sjenilo na pregib kapka ili u kut oka, tada lagano kistom kružnim pokretima smanjujemo taj vidljivi kontrast boja. Sve izgleda prirodnije nakon sjenčanja. Slika u prilogu će vam to malo dočarati. Možemo sjenčati boje koje god želimo, a i koliko god želimo dok ne postignemo ono što trebamo. Vjerujem da ćete kod kuće barem pokušati i ne zaboravite; tu sam ako zapne! Toliko od mene za ovaj tjedan.

(www.icv.hr, vm)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content