LIJEPE NA VININ NAČIN: Kosi kist

Oni koji ga koriste znaju čemu služi kosi kist, a sada ću tu tajnu odati i ostalima. Kada bih vas pitala koja vam je “boljka” na licu, vjerujem da bi barem pola vas krenulo žalosno pričati o obrvama… Kako smo za sve dosad našle rješenje, obrve će od danas biti mačji kašalj.
Tanki KOSI KIST umjetnih dlačica koristimo za oblikovanje obrva. Naravno kist sam od sebe ne pušta boju pa ćemo uz kist za obrve trebati i mat sjenilo koje ne mora biti nužno za obrve, možete koristiti i sjenilo za kapke. Koja je razlika između olovke za obrve i oblikovanje sjenilom i kistom? Da ne mislite da olovku ne treba koristiti… Olovka će nam dati grublji izgled obrva, posebno ako je tamnija. U pravilu koristimo olovku dvije nijanse svjetliju od boje kose. Oblikovanje obrva kistom i sjenilom postići ćemo prirodniji i nježniji izgled, a možete koristiti i oboje. Hm…, možete vi to! Podržavam! Uvijek se možete umiti i obrisati ako nije ispalo kako ste zamislili.
Prije nanošenja kist možete lagano natopiti u micelarnoj otopini, a višak tekućine odstraniti. Time ćete dobiti mokar i definiran izgled obrva. Nanošenjem suhog sjenila popunit ćete nedostatak obrva i dobiti na njihovu volumenu. Kist povlačimo u kratkim crticama za najprirodniji izgled. Baš ako vam negdje nedostaje komad obrve, popunite je olovkom. Obrve bi vam trebale završavati na slijepoočnoj kosti, pa vodite računa i o tome… I ne zaboravite, obrve vas definiraju.
Lijep pozdrav, šminkerice moje!

(www.icv.hr, vm)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content