“MF”: Ideje za maturalnu večer

Drage maturantice,
toliko dugo ste učile i čekale da biste maturirale, a sada dolazi vrijeme da proslavite svoje uspjehe i zablistate na svojoj maturalnoj večeri. Na taj dan obucite svoje haljine, obujete cipelice i uredite se u svom najljepšem stilu. Ako ste odabrale haljinu, vrijeme je da odaberete lijepu frizuru i prikladan make-up. Ovisno kakvu dužinu kose i želju imate, odaberite frizuru koja će pristajati vašem licu i cjelokupnom outfitu.
Ukoliko imate kratku kosu, možete frizuru istaknuti s ukrasnom kopčom ili umetkom. Za poludugu ili dugu kosu ima bezbroj mogućnosti, od laganih kovrča, valova spojenih u laganu pletenicu, punđu i slično.
Želite nešto profinjeno u kombinaciji sa svečanom haljinom, podignuta kosa je dobar izbor s nekoliko laganih pramenova koji padaju na lice..
Bilo da se odlučite za intenzivne kovrče ili samo laganu valovitu frizuru, i jedno i drugo može izgledati efektno, ovisno o onom što želite postići. Puno malih kovrča ostavlja dojam razigranosti i ne djeluje previše ozbiljno, ostavlja dojam da se želite dobro zabaviti. Ako se ipak odlučite za lagane kovrče, znači da ste nježna princeza koju tu večer čeka ostvarenje bajke.
Pletenice su također omiljen element frizura za maturalnu večer. Međutim, ne smiju izgledati strogo i uštogljeno. Neuredne pletenice ne ostavljaju dojam uštogljenosti, a ipak izgledaju svečano. Ukrasi su također lijepi dodatak frizuri kao npr. cvjetovi u boji koji kosi unose kontrast i ističu lijepu frizuru, a mogu biti u boji haljine ili cipela.
Isto tako možete isprobati ispleteni rep na stranu s ukrasom ili bez njega.
Na kraju želimo vam dobru zabavu. Ako nemate neku svoju ideju, evo nekoliko za primjer…

(Virovitički list)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content