Mirjana Gomerčić i dalje na čelu KUD-a Otrovanec

KUD Marijan Pavleković Pajo održao je u Društvenom domu u Otrovancu godišnju izbornu skupštinu. Predsjednica Skupštine Željka Makvić otvorila je skup te pozdravila goste među kojima su bili predsjednik MO sela Mirko Pavleković, predstavnica Općine Pitomača Željka Kovač, predstavnici KUD-ava i Udruga žena…
Izvješće o radu u protekloj godini podnijela je predsjednica KUD-a Mirjana Gomerčić. Iza ovog aktivnog KUD-a koji s radošću čuva kulturnu baštinu podravskog kraja je niz aktivnosti, do 11. susreta folklora u selu, nastupa Novoj Gradišci, Virju, Kloštru Podravskom, Zasadbregu, Grabrovnici, na Adventu u Pitomači pa do smotre folklora “Drava-etno” povodom Vidova. Tom prigodom Mirjana Gomerčić zahvalila je sviračima koji su im pratnja te dodala kako su naručene nove bluze za sve članice.

Također, na sjednici je izabrano i novo rukovodstvo. Predsjednica KUD-a i dalje ostaje Mirjana Gomerčić, a predsjednicu Skupština KUD-a Željka Makvić. Za tajnicu je izabrana Nada Dikšić, a za blagajnicu Renata Hampovčan.

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content