Obavljena kontrola LAG-a VIP: Aktivnosti provedene u skladu s odredbama Pravilnika

Djelatnici Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavili su u Lokalnoj akcijskoj grupi „Virovitički prsten“ redovnu kontrolu na terenu prije plaćanja za provedbu Podmjere 19.1. „Pripremna pomoć“ u okviru Mjere 19 „LEADER – CLLD“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.–2020.

U sklopu Podmjere 19.1. „Pripremna pomoć“, LAG-u je odobren maksimalan iznos potpore od 318.725,40 kuna za izradu Lokalne razvojne strategije LAG-a „Virovitički prsten“ za razdoblje 2014.-2020. te sve tekuće troškove LAG-a.

Nakon obavljene kontrole na terenu, doneseno je Izvješće o kontroli temeljem kojeg nije utvrđeno niti jedno odstupanje ili nepravilnost, što znači da je Lokalna akcijska grupa „Virovitički prsten“ u razdoblju od 22. srpnja 2015. do 02. veljače 2017. godine provodila svoje aktivnosti u skladu sa svim odredbama Pravilnika o provedbi Podmjere 19.1. „Pripremna pomoć“ te Odlukom o dodjeli sredstva donesenom od strane Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

(www.lagvip.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content