Posebna regulacija prometa virovitičkim ulicama tijekom Viroexpa

Kako bi povećali sigurnost svih sudionika u prometu te povećali protočnost u vrijeme VIROEXO-a od 24. veljače 2017. godine (petak) od 7,00 ujutro do 26. veljače 2017. godine (nedjelja) slijedeće ulice bit će jednosmjerne:

Ulica Matije Gupca – od raskrižja s Ulicom Josipa Runjanina do raskrižja s Ulicom Vlahe Bukovca (od kbr. 40 do kbr. 80), Ulica Vlahe Bukovca, te Ulica Ferde Rusana – od raskrižja s Ulicom Vlahe Bukovca do kružnog toka (od kbr. 134 do kbr. 60).

Tok prometa odvijat će se po lijevom traku u smjeru:

u Ulici Matije Gupca od juga prema sjeveru
u Ulici Vlahe Bukovca od zapada prema istoku
u Ulici Ferde Rusana od sjevera prema jugu.

U isto vrijeme pozivamo ih da u te dane, prilikom izlaska na cestu vode računa o privremenoj regulaciji prometa, te ni u kom slučaju ne izlaze na cestu u pravcu grada.

Stanovnici Ulice Ferde Rusana od kbr. 49 do kbr. 105 (neparni kbr.) pozivaju se da svoje automobile parkiraju uzdužno na cestu ispred svojih kolnih ulaza kako bi im u svakom trenutku bio osiguran nesmetan izlaz na ulicu (desni trak je predviđen za parkiranje automobila posjetitelja sajma Viroexpo a lijevim trakom se odvija jednosmjerni).

Gradonačelnik Ivica Kirin pozvao je svoje sugrađane i goste koji će posjetiti ovogodišnji sajam VIROEXPO na povećani oprez u prometu te pozvao one koji stanuju nedaleko od prostora gdje će se sajam održati da prošeću kako bi i na taj način pomogli u smanjenju gužvi, a samim tim i što je najvažnije znatno povećali sigurnost u prometu. (virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content