Postavljaju se branici u Vukovarskoj ulici u Virovitici – gradonačelnik Ivica Kirin razočaran onima koji “grintaju” protiv prometnih rješenja koja povećavaju sigurnost građana

Netom su vremenske prilike dopustile započelo je postavljanje branika u Vukovarskoj ulici u Virovitici. Radove je obišao i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin koji je naznačio da će se na ovaj način znatno povećati sigurnost svih sudionika u prometu iskoristivši prigodu da komentira još jednu nesreću koja se je danas dogodila na križanju kod Plodina.

MG 2231
– Što sada reći onima koji, moram tako reći lupetaju, protiv izgradnje kružnih tokova. Promet je sve gušći, ljudi sve ne oprezniji te smo primorani učiniti sve da usporavanjem prometa i njegovim bržim protokom učinimo sve u zaštiti svih sudionika u prometu, osobito djece. Svaki ljudski život ili invaliditet koji iz nesreća može proisteći nema cijenu. Upravo zato ne mogu shvatiti one koji “grintaju” protiv prometnih rješenja stručnjaka koja za jedini cilj imaju povečanje sigurnosti svih sudionika u prometu naglasio je na kraju gradonačelnik Ivica Kirin. (www.virovitica.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content