Predsjednik mladeži HDZ-a Josip Bilaver na sjednici ŽO mladeži HDZ Virovitičko-podravske županije

U Virovitici je održana sjednica Županijskog odbora mladeži HDZ-a Virovitičko-podravske županije kojoj su, između ostalih, nazočili nacionalni predsjednik mladeži HDZ-a Josip Bilaver, članovi Predsjedništva nacionalnog Odbora mladeži, kao i naš član Predsjedništva Mladeži Hrvoje Miler. Sjednici, kojom je započeo obilazak županijskih odbora mladeži diljem RH u svrhu pripreme za lokalne izbore, prisustvovali su i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Virovitica Ivica Kirin, HDZ-ov kandidat za župana Virovitičko-podravske županije Igor Andrović te kandidat za zamjenika župana Marijo Klement. Mladež HDZ-a VPŽ na čelu s predsjednikom Milanom Krmpotićem dala je apsolutnu podršku svojim stranačkim kandidatima koji su proizašli upravo iz redova Mladeži. Naglasak u njihovu programu je zaustavljanje iseljavanja mladih koje je postalo veliki problem te jačanje poljoprivrede i poduzetništva upravo kroz sredstva iz EU fondova. Naglašen je i značaj brze ceste prema Zagrebu, a o njenoj važnosti govorio je i Josip Bilaver koji obnaša dužnost pomoćnika ministra u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture.

Bilaver je ujedno pohvalio rad Mladeži HDZ-a VPŽ kao jedne od najaktivnijih organizacija mladeži unutar stranke te njenih članova koji su aktivni sudionici političkog i društvenog života u sredinama iz kojih dolaze. Istovremeno ih je pozvao da i dalje kroz udruge, sportske klubove, ali i političko djelovanje pridonose društvu.

Na sjednici su predstavljeni i kandidati za načelnike koji su također članovi Mladeži: za Sopje Berislav Androš (predsjednik Općinskog odbora Mladeži HDZ-a), za Špišić Bukovicu Hrvoje Miler (aktualni načelnik i član nacionalnog Predsjedništva Mladeži) te za Suhopolje Siniša Horvat (tajnik Županijskog odbora Mladeži HDZ-a VPŽ i predsjednik Općinskog odbora Mladeži HDZ-a Suhopolje).

(hdz-vpz.com)

[g-gallery gid=”395268″]

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content