U Viroviticu stigli vjesnici proljeća

Prve zrake zimskog sunca, topljenje snijega i stvaranje dobrih klimatskih uvjeta u Virovitici već godinama, prije visibaba, niknu radnici i strojevi građevinskih tvrtki koje nastavljaju s radovima na uređenju najuređenijeg grada u kontinentalnoj Hrvatskoj. Cilj je vrlo jasan, a to je što prije vratiti gradu mjesto na karti koje je davnih dana zauzimao odnosno postati regionalni lider.  Tako su sportskim rječnikom rečeno na teren prvo izašli radnici koji rade na projektu Aglomeracije Virovitica i to u samom gradu i  Svetom Đurđu gdje nastavljaju s postavljanjem kanalizacije kao i izvođači radova na izgradnji nogostupa i cesta na području grada i prigradskih naselja.

Kada to vremenske prilike dopuste izaći će i djelatnici koji rade na uređenju kanala za oborinsku odvodnju po čijem uređenju je Virovitica postala prepoznatljiva  kao grad koji unazad nekoliko godina nema ozbiljnijih problema s poplavama. Sve će to zaokružiti dolazak izvođača radova koje građani željno očekuju, a koji će nam „pozlatiti“ Dvorac Pejačević i urediti Gradski park te izgraditi Centar za djecu s posebnim potrebama s trodijelnom sportskom dvoranom.

Najavljeno je i dosta radova u privatnom sektoru odnosno popunjavanju poduzetničkih zona, bit će tu novih kružnih tokova kod Plodina i TVIN-a, radova na školskim objektima kao što su Područna škola u Čemernici i završetak radova na Studentskom domu, postavljanja nove LED rasvjete kao i završetak radova na uređenju najljepše virovitičke građevine – Crkve sv. Roka… (virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content