Željko Mihalek i dalje na čelu DVD-a Nova Jošava

Dobrovoljno vatrogasno društvo Nova Jošava održalo je svoju godišnju i izbornu Skupštinu. Izvješće o radu u proteklom razdoblju podnio je predsjednik Željko Mihalek naglasivši kako je Društvo odradilo niz korisnih akcija za dobrobit sela kao što su akcije uređenja okoliša i vatrogasne garaže.

-Bili smo domaćini svečanosti obilježavanja Dana svetog Florijana u organizaciji Vatrogasne zajednice Orahovica, svojim članovima priredili obilježavanja Vinkova, Valentinova i Dočeka Nove godine. Sudjelovali smo na svim vatrogasnim natjecanjima na koja smo pozivani, a na sreću požara nije bilo tako da intervencije našeg primarnog zadataka nisu bile potrebne. – rekao je između ostalog Mihalek.

Nakon izvješća zapovjednika Damira Malija te podnesenih izvješća o financijskom poslovanju i radu Nadzornog odbora pristupilo se izboru novih čelnih ljudi društva. Skupština je jednoglasno izabrala Željka Mihaleka za predsjednika, Petra Čačinovića za dopredsjednika, Željka Čačinovića za tajnika te Dražena Šnjarića za rizničara. Dužnost zapovjednika društva i dalje će obnašati Damir Malij, a njegov zamjenik u novom mandatu bit će Mario Kruljac, dok je za spremištara potvrđen Dražen Patek. Dužnost predsjednika Nadzornog odbora obavljat će Ivica Setić te Suda časti Ivan Grgurić. U Planu rada za naredno razdoblje, stari/novi predsjednik Željko Mihalek istaknuo je kako će krenuti prve pripreme za veliku proslavu 70 obljetnice Društva, koja će biti održana 2018. godine.

Nazočne na skupštini potom su pozdravili predstavnici društava iz Crkvara, Stare Jošave, Dolaca i Feričanaca, zapovjednik Vatrogasne zajednice i DVD-a Orahovica Robert Orina te orahovački gradonačelnik Josip Nemec.

(www.icv.hr, vg; foto: Vladimir Grgurić)

0602dvdnovajosava2

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content