Centar za civilne inicijative: Kreirajte svoj program E-misija u ponedjeljak 27. ožujka

Djelatnici Centra za civilne inicijative u sklopu programa E-misija 2017. „Kreirajte svoj program E-misija“ u ponedjeljak, 27. ožujka s početkom od 13,00 sati, u Velikoj Vijećnici Virovitičko-podravske županije (Trg Ljudevita Patačića 1) predstavit će navedeni program.

Pozivaju se predstavnici organizacija civilnoga društva, obrazovnih i odgojnih institucija i lokalne samouprave, kao i svi zainteresirani dionici u lokalnoj zajednici da zajednički kreiraju program E-misija za 2017. godinu.

Želite prijaviti svoju organizaciju na natječaj, a ne znate kako… Želite formirati školski ili vrtićki vrt, pokrenuti učeničku zadrugu i naučiti djecu kako da stvaraju svoju budućnost, ali ne znate koji su koraci… Planirate pokrenuti ili ojačati volonterski program… Muči vas upravljanje udrugom i teška partnerstva… Voljeli biste čuti iz prve ruke dobre primjere iz prakse, ali niste imali priliku…

Djelatnici Centra za civilne inicijative uputit će vas u sve što vam treba organizirati u vašoj lokalnoj zajednici!

Cilj je ovoga inicijalnog susreta ispitati prioritetne i stvarne potrebe predstavnika organizacija civilnoga društva s područja Virovitičko-podravske županije u svrhu što kvalitetnije i potpunije potpore u svakodnevnom radu i djelovanju te povezivanju dionika u lokalnoj zajednici, ali i u široj regiji centralne Hrvatske. Cilj nam je također pronalaziti nove načine za financiranje projekata važnih za društvo i lokalne zajednice i biti stalna podrška uključenim organizacijama. (www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content