FOTO: Održana još jedna “Burza malih vlakova” u Virovitici, izložba “Virovitica voli vlakove” vrlo poznata i izvan granica Hrvatske

Na Željezničkom kolodvoru u Virovitici u subotu je održana 4. po redu “Burza malih vlakova”. Okupilo se kao i prošlih godina nekolicina izlagatelja iz Hrvatske pa i iz susjednih zemalja. U razgovoru s organizatorom “burze” i začetnikom poznate virovitičke izložbe malih vlakova “Virovitica voli vlakove” Goranom Dencom doznali smo i jednu zanimljivost. Naime, njegov prijatelj Andrija Matešković iz Zadra stigao je u Viroviticu s liftom za invalidska kolica koji su donirali Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica, a koji će prvo obnoviti i pripremiti za korištenje članovi Udruge Oto Horvat Virovitica.

MG 0961Doznali smo da je u planu još mnoštvo zanimljivosti koje će, ionako već nadaleko poznatu virovitičku izložbu “Virovitica voli vlakove”, učiniti još zanimljivijom i posebnijom, a koje su u pripremi već za ovo ljeto i proslavu Dana grada Virovitice. Već sada se o virovitičkoj izložbi, na kojoj je izloženo stotine modela vlakića, vagona, zgrada itd., govori i daleko izvan granica Hrvatske.

MG 0959Zavirite u našu galeriju i pogledajte kako to izgleda još jednom :)  (www.icv.hr; mr)

[g-gallery gid=”400649″ random=”1″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content