FOTO: Pogledajte kako je obilježen Dan škole u OŠ Petra Preradovića u Pitomači

U Osnovnoj školi Petra Preradovića Pitomača obilježen je Dan škole. U prijepodnevnim satima učenici su sudjelovali na radionicama iz hrvatskog jezika, njemačkog jezika, povijesti, geografije, likovne umjetnosti te razredne nastave.

Radionice su bile vezane za Preradovićevo doba. Uz pomoć učitelja, vrijedni učenici održali su niz predavanja, prezentacija, recitala. U sklopu svečanog dijela programa publika je mogla čuti stihove Petra Preradovića, a nastupio je i školski zbor te učenici razredne i predmetne nastave. Proslavi su prisustvovali mnogi uzvanici među kojima je bila i županijska pročelnica za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu Vesna Šerepac.

Prisutne je pozdravio ravnatelj Igor Maresić koji je pohvalio organizaciju Dana škole, uspjehe učenika i njihovih mentora na županijskim natjecanjima te je svima čestitao Dan škole. Kao posebna gošća, priredbi je prisustvovala poznata novinarka Marta Šimić-Mrzlečki koja je održala zanimljivo predavanje o novinarskom poslu. Krajem dana održani su športski susreti između učenika Osnovne škole Petra Preradovića, Pitomača i Srednje škole Stjepana Sulimanca, Pitomača te učenika i učitelja. (OŠ Petar Preradović Pitomača)

[g-gallery gid=”399590″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content