Pitomača u Koprivnici, Tvin Virovitica u Križevcima

U 2. rukometnoj ligi sjever za žene u 18.kolu Pitomača gostuje u Koprivnici, gdje igra sa drugom ekiopm hrvatskih prvakinja Podravkom Lino. Utakmica se igra u subotu 25. ožujka u sportskoj dvorani gimnazije Fran Galović u 13.30 sati. Rukometašice Tvin Virovitice svoju utakmicu sa KTC-om igraju subotu 25. ožujka u sportskoj dvorani Ljudevita Modeca u Križevcima u 20.15 sati.

Rukometaši Orahovice ugošćuju Cestorad, a Mikleuš putuje u Novu Gradišku

U 17. kolu treće lige istok rukometaši Orahovice u nedjelju 26. ožujka u 17 sati u sportskoj dvorani u Orahovici igraju sa susjedima na tablici ekipom Cestorada .
U ženskoj konkurenciji igra se trinaesto kolo. Rukometašice Mikleuša gostuju u Novoj Gradiški. U sportskoj dvorani Elektrotehničke škole susreću se domaćom Slavonkom. Susret se igra u nedjelju 26. ožujka u 15 sati.

Mlađi kadeti Viro Virovitice gostuju u Bjelovaru

Dvanaesti krug 1. mlađe kadetske lige u muškoj konkurenciji igra se ovog vikenda. U subotu 25. ožujka u Školsko sportskoj dvorani u Bjelovaru igraju mlađi kadeti Viro Virovitice. U 12 sati je utakmica sa Bjelovarom, a u 13 sa Čazmom.

Dječaci B igraju u Slatini

U nedjelju 26. ožujka igra se dvanaesti krug 1. lige dječaka B. Rukometaši Viro Virovitice i Slatine igraju u sportskoj dvorani srednje škole Marka Marulića u Slatini sa Ivančicom iz Ivanca i Varaždinom 1930. Turnir se igra od 10 do 14 sati. (www.icv.hr, mš; Fotografija: Arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content