Prezentacija o mogućnostima ulaganja u okviru mjere 7 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima”- prijave do 23. ožujka

Djelatnici Uprave za upravljanje EU fondom za ruralni razvoj, EU i međunarodnu suradnju održat će prezentaciju o mogućnostima ulaganja koje pruža Program ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020., u okviru mjere 7 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“, podmjere 7.4. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“ čije je održavanje planirano u ponedjeljak, 27. ožujka 2017. godine u Slatini u dvorani Hrvatskog doma, Braće Radića 4, Slatina s početkom u 11,00 sati.

Cilj prezentacije je predstaviti mogućnosti ulaganja u okviru mjere 7 potencijalnim prihvatljivim korisnicima, jedinicama lokalne samouprave te lokalnim akcijskim grupama (LAG-ovima), a održavanje spomenute prezentacije planirano je u svim županijama u Republici Hrvatskoj. Zainteresirani svoje prisustvo trebaju potvrditi e-mailom ili na broj telefona 033/638-268 najkasnije do četvrtka (23. ožujka) do 14,00 sati. (www.ravidra.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content