Spektakularna koncertna turneja “Radijsko srce” 6. svibnja i u Virovitici: Dolaze nam Toni Cetinski, Pravila Igre, Antonija Šola, Damir Kedžo…

Neke od najboljih glazbenih perjanica Hit Recordsa, sudionici su spektakularne koncertne turneje ‘Radijsko srce’, koja je predstavljena u Zagrebu.

Navedena će se turneja pod pokroviteljstvom HURIN-a (Hrvatska udruga radijskih nakladnika, koja broji 113 članica, od nacionalnih preko regionalnih i županijskih pa do gradskih i općinskih radijskih postaja), održati u 14 gradova diljem Hrvatske. Na turneji će sudjelovati brojni glazbenici, čije su pjesme značajno obilježile radijski eter u proteklim godinama, uz predstavljanje njihovih novih pjesama i albuma.

press ma4 8Svaki je koncert predviđen kao četverosatna zabava kojima će domaćini biti radio postaje u mjestima gdje će se održati nastupi. ‘Radijsko srce’ održati će se od travnja do lipnja 2017. godine, a završiti će velikim humanitarnim koncertom.

toni cetinski laku noc 3 foto by dario lepoglavecNe krijući zadovoljstvo sudjelovanjem u projektu, Toni Cetinski je istaknuo, kako je ovo jedinstvena prigoda za promociju domaće glazbene scene, te prvenstveno mladih izvođača, da i oni iskuse sudjelovanje u jednoj velikoj turneji. Seriju ovih koncerata Toni će ujedno iskoristiti i za promociju novog zvuka u koji je sa svojim bendom krenuo posljednjim hit singlom’Laku noć’, te će sve pjesme svirati u acoustic/electric verzijama.

pravila igre ako 1 foto by filip koludrovicPosebno zadovoljstvo nastupima i sudjelovanjem u projektu nisu krili dečki iz Pravila Igre, kojima će nadolazeći koncertni spektakli, biti prava prigoda za promociju nove pjesme ‘Ako’, ali i svih prethodnih glazbenih uspješnica koje su osvojile struku i publiku.

Kao gosti na turneji nastupiti će i Damir Kedžo te David Temelkov.

Dok živi i dalje svoj najljepši san Damir Kedžo na turneji će još jednom potvrditi svoje dosadašnje uspjehe. Pobjedu na Zagrebačkom festivalu sa pjesmom ‘Sve u meni se budi’, koja je i ovoga tjedna na vrhu nacionalne top liste, kao i nominacije za ovogodišnji Porin u kategorijama najbolje muške vokalne izvedbe s pjesmom ‘Ronim na dah’, te za najbolju vokalnu suradnju za pjesmu ‘Sve u meni se budi’ sa Zsa Zsom.

Mladog glazbenika Davida Temelkova javnost je upoznala kao finalista showa ‘X Factor Adria’. Koncertnu turneju pred nama David će iskoristi za predstavljanje svih glazbenih noviteta koji su u pripremi ovih dana.

…Himna turneje…

Koncertna turneja ‘Radijsko srce’:

01.04. Bjelovar
08.04. Sisak
15.04. Biograd na moru
21.04. Karlovac
22.04. Požega
28.04. Pula
30.04. Rijeka
05.05. Osijek

06.05. Virovitica

12.05. Gospić
13.05. Varaždin
17.05. Zagreb
20.05. Split  (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content