Tjedni raspored Kina Slatina

LJEPOTICA I ZVIJER
obiteljski, fantazija
(18.03. u 17.00 sati)
(19.03. u 17.00 sati)

Priča i likovi koje publika poznaje i voli oživljava u spektakularnoj igranoj adaptaciji Ljepotice i zvijeri, Disneyjeva animiranog klasika koji postaje zadivljujuć filmski događaj slaveći jednu od najdražih priča ikad ispričanih.
Ljepotica i zvijer fantastično je putovanje Belle, pametne, lijepe i samostalne djevojke koju Zvijer zarobi u svom dvorcu. Unatoč svojim strahovima, Belle se sprijatelji sa začaranim osobljem te uviđa plemenito srce i istinskog princa koji se kriju iza Zvijerova strašnog izgleda. U filmu glume: Emma Watson kao Belle; Dan Stevens kao Zvijer; Luke Evans kao Gaston, zgodan, ali plitak seljak koji zavodi Belle; Kevin Kline kao Maurice, Bellin otac; Josh Gad kao Le Fou, Gastonov strpljivi ađutant; Ewan McGregor kao Lumiere, svijećnjak; Stanley Tucci kao Maestro Cadenza, čembalo; Gugu Mbatha-Raw kao Plumette, čarobnica; Nathan Wich kao Chip, šalica; Ian McKellan kao Cogsworth, sat; Emma Thompson kao čajnik, Gđa Potts.

LOGAN: WOLVERINE
akcijski, ZF
(18.03. u 19.30 sati)
(19.03. u 19.30 sati)

Radnja filma smještena je u budućnost 2024. godine. Logan i profesor Charles Xavier moraju se pomiriti s nestankom X-Mena, korporacijskim vođom Nathanielom Essexom koji vodi svijet u propast, Loganovim gubitkom moći samoregeneracije, i Xavierovim Alzheimerom. Logan će morati poraziti Nathaniela Essexa uz pomoć djevojčice Laure Kinney, ženskog klona Wolverine. Redatelj filma je James Mangold, u ulozi Logana ćemo gledati već svima poznatog Hugha Jackmana, a profesora Charlesa Xaviera tumači Patrick Stewart.

(POU Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content