Vatrogasna zajednica grada Virovitice održala izvještajno-izbornu skupštinu

U prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva Virovitica održana je izborna skupština Vatrogasne zajednice grada Virovitice na kojoj su sudjelovali predstavnici članica VZG-a, tj. predstavnici Javne vatrogasne postrojbe Virovitica, DVD-a Virovitica i DVD-a Korija. Nakon usvajanja izvješća o dosadašnjem radu koja je podnio dosadašnji predsjednik Ivan Cmrečnjak, dane su razrješnice dosadašnjem rukovodstvu te je izabrano novo vodstvo. Za predsjednika je izabran Anto Tutić, za zapovjednika Marijo Pavelić, a za tajnika Ivan Majtanić. Uz njih će kao članovi Izvršnog odbora djelovati Drago Dvojak, Slavko Jeličić, Miroslav Čubrlo i Rajko Rajković.
Vatrogasna zajednica grada Virovitice potvrdila je i kandidate za predsjednika i zapovjednika Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije. Za predsjednika je predložen Marijo Pavelić, a zapovjednika Dejan Kurtanjek.
Na sjednici je u ime Grada Virovitice nazočio pročelnik za društvene djelatnosti Alen Bjelica, koji je pohvalio dosadašnji rad Vatrogasne zajednice te novom vodstvu zaželio puno uspjeha i što manje intervencija.

(www.icv.hr, zc)
[g-gallery gid=”400202″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content