U bivšem Domu Hrvatske vojske u Virovitici održan Zbor građana

U bivšem Domu Hrvatske vojske u Virovitici održan je Zbor građana na kojemu su uz gradonačelnika Ivicu Kirina nazočili pročelnici i direktori gradskih tvrtki. Zbor građana otvorio je gradonačelnik Kirin koji je nabrojao koje su projekte odradili do sada u gradu Virovitici, te se nadovezao na nadolazeće projekte. Privremeni pročelnik Upravnog odjela za komunalne poslove, prostorno uređenje i gradnju Marijo Klement istaknuo je da će se urediti Vegeška, odnosno, da će se postaviti boćališta, kuglana, stolovi za stolni tenis te tribine kod nogometnog igrališta. Na prostoru bivše vojarne uredit će se atletska staza te će se izgraditi bazen za koji je završen idejni projekt. Građane je najviše zanimalo uređenje ulica na što je gradonačelnik Kirin istaknuo kako će se sve ulice u gradu uređivati po prioritetima te bi do kraja ove i početka iduće godine sve ulice u Virovitici trebale biti prekrivene novim slojem asfalta i bankinama, a paralelno s tim gradit će se i nogostupi. U planu je obnoviti i prostorije bivšeg Disco kluba Vanadis koji će služiti za druženje mladih.
Kirin je istaknuo kako su pri kraju radovi na sjevernoj zaobilaznici, a uskoro će početi radovi na uređenju Gradskog parka i obnove Dvorca Pejačević. Između ostaloga, gradit će se još nekoliko kružnih tokova zbog bržeg protoka vozila i to kod Plodina, Tvina, na križanju Bečke i Mihanovićeve ulice. Poslije uskrsnih blagdana započet će radovi i na mostu u Ulici Petra Preradovića.
Zboru građana između ostalih nazočio je i županijski pročelnik za gospodarstvo, poljoprivredu i EU fondove Igor Andrović. (www.icv.hr, vle; Fotografije: Vedran Lesić)

IMG 1590

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content