Dočekajte Uskrs uz 5 DJ-eva na Stereotipovom party-u “Trippanje easter edition” u Virovitici

„Stereotip“, emisija namijenjena ljubiteljima elektronske glazbe koja se uživio emitira svake srijede u terminu od 21 sat pa sve do ponoći na našem Županijskom radiju Virovitica dobila je svoju novu dimenziju kao projekt „Trippanje“ kroz koji vam namjeravaju uživo predstaviti sve DJ-e koji su gostovali i naravno svirali „Uživo“ u radijskom eteru.

NokkaTako već ove subote od 23 sata potpuno besplatno možete dočekati Uskrs kroz prigodan party „Trippanje + easter edition ver 1.0“ u podrumu Pivnice Jelen u samom središtu Virovitice. Uživat ćete uz zvuk vinyla i digitalnih nosača zvuka uz DJ-eve: Smiley, Nokka, Overdoc, Petra i Leo, a sve njih već znate putem naših radiovalova kao i facebook videostreama koji je testno išao u nekoliko emisija “Stereotip”.

Overdoc 1Cilj je kroz radijsku emisiju te projekt „Trippanje“ popularizirati sve pravce elektronske glazbe na prostorima Virovitičko-podravske županije, a i šire te uključiti mlade u stvaranje glazbe te bavljenje Dj-ingom. U planu su i DJ radionice na kojima bi sve zainteresirane obučili na profesionalnoj DJ opremi (gramofoni, playeri i midi kontroleri) tehnikama umiksavanja glazbe prema tempu, same selekcije glazbe i rad na tonskim kontrolama.

SmileyPetraViše informacija na facebook stranici radio emisije Stereotip: www.facebook.com/stereotipradio te web stranici virovitičkog Dj projekta Trippanje: www.trippanje.com

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content