Donacija zaposlenika Virovitičko-podravske županije i županijskih tvrtki Socijalnoj samoposluzi ”Djelo ljubavi” Virovitica

Povodom uskršnjih blagdana djelatnici Virovitičko-podravske županije kao i županijskih tvrtki na inicijativu županijskog Savjeta mladih prikupili su potrepštine za Socijalnu samoposlugu “Djelo ljubavi” Virovitica. Ovu vrijednu donaciju uručili su županijski pročelnici Igor Andrović i Jasna Abramović te predsjednica Savjeta mladih Virovitičko-podravske županije Sanja Sabolić koja je pritom naglasila da je akcija naišla na izvrstan odaziv te će sa sličnim aktivnostima nastaviti i ubuduće.

Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Virovitica Željka Grahovac zahvalila je na ovoj vrijednoj donaciji. Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica inače djeluje na području grada Virovitice i susjednih 5 općina te imaju oko 300 korisnika socijalne samoposluge, od kojih je njih 108 redovitih korisnika pomoći iz socijalne samoposluge. U prikupljanje hrane i potrepština, uz volontere, uključile su se i mnogobrojne udruge, osnovne i srednje škole na čemu su se u Gradskom društvu Crvenog križa Virovitica posebno zahvalili.

(www.icv.hr, mb; Foto: M. Bašić)

[g-gallery gid=”403608″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content