FOTO: Pogledajte kako je bilo na Slatinskom sajmu cvijeća…

U Parku 136. Brigade, u nazočnosti mnoštva djece i odraslih, održan je cjelodnevni Slatinski cvijeća s bogatim programom i prekrasnim cvijećem. Manifestaciju je u prijepodnevnim satima otvorio slatinski gradonačelnik Ivan Roštaš, a potom su uslijedili nastupi najmlađih u Glazbenom paviljonu.

Maturanti-kuhari Industrijsko-obrtničke škole i njihova profesorica Blaženka Kovač pripremili su Proljetnu kajganu s dodatkom mladog luka koju su podijelili posjetiteljima Sajma.

Mali kviz znanja na temu cvijeća i proljeća priredile su djelatnice LAG-a Marinianis za najmlađe uzraste. Na izložbenom prostoru Društva Naša djeca bilo je tijekom dana više radionica, a s jedne od njih nastale su i lijepe slike s temom cvijeća, dok su najbolje dobile prigodne poklone – cvijeće. Najljepšu sliku nacrtala je Tihana Biščan, druga je Gita Špoljarić i treća Jelena Blažević. Zapažen dio manifestacije imala je i Gradska glazba koja je izvela niz poznatih tema. Potom je uslijedio nastup djece polaznika Dječjeg kutka Veseli sat i Malog dječjeg zbora Osnovne glazbene škole Slatina.

Tijekom cijelog dana cvijeće se prodavalo na brojnim štandovima OPG-ova, a bilo je i niz pratećih sadržaja.

Uspješnu organizaciju potpisuju Savjetodavna služba u Slatini, Gradska uprava i Turistička zajednica Slatine. (www.icv.hr, žf; foto: Željko Felbar)

[g-gallery gid=”405745″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content