Frajlice ŽKK Virovitice odlične druge u Slavonskom Brodu

Frajlice ŽKK Virovitice nastupile su na tradicionalnom međunarodnom turniru u Slavonskom Brodu koji je održan u organizaciji ŽKK Brod. U polufinalnoj utakmici frajlice su dočekale mlade košarkašice iz KK Kostajnice koje se još očito nisu stigle probuditi iz zimskog sna te su ih Virovitičanke zamrznule na – 25 koševa razlike. Odlična obrana i podjednak napadački učinak odveli su Virovitičanke u finale na megdan s pobjednicama Regije istok u ovoj konkurenciji, košarkašicama Broda.
U utakmici u kojoj se znalo da su domaće košarkašice izraziti favoriti frajlice su pružile snažan otpor te je utakmica završila sa tijesnih 59:52. Trener Robert Fritz i u ovoj utakmicu priliku je pružio svim igračicama koje su opravdale njegova očekivanja pred nastup na Prvenstvima Hrvatske koja ih uskoro očekuju. Nije propustio priliku pohvaliti odličnu organizaciju turnira te se zahvaliti roditeljima i upravi na svakodnevnoj podršci koja nije izostala niti ovaj put.
ŽKK Virovitica – KK Kostajnica 64:39
ŽKK Virovitica: Deskar M. 14, Crnoja K. 11, Kozlinger N. 8, Kurjančić 6, Kozlinger L. 5, Cindrić La. 4, Cindrić Lu. 4, Ramljak 4, Deskar H. 4, Kalaš 2, Marjanović 2, Majetić, Ištvanović.
ŽKK Virovitica – ŽKK Brod 52:59
ŽKK Virovitica: Kozlinger N. 14, Crnoja 11, Kozlinger L. 10, Deskar M. 9, Cindrić La. 4, Kurjančić 2, Ištvanović 1, Kalaš 1, Majetić, Marjanović, Cindrić Lu., Ramljak, Deskar H. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content