Fratri, Policajci i Gradska uprava pozivaju na sportsko-glazbeno humanitarni program “Uskrs u svakom domu”

Organizatori nadolazećeg sportsko-glazbeno humanitarnog programa “Uskrs u svakom domu” održali su konferenciju za medije na kojoj su javnost pozvali na sudjelovanje. Tako su konferenciji prisustvovali gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin, gvardijan Župne crkve sv. Roka fra Rozo Brkić te predstavnici Policijske uprave Virovitičko-podravske.

Sportsko-glazbeno humanitarni program “Uskrs u svakom domu” održat će se u četvrtak, 6. travnja, od 18 do 20 sati u Sportskoj dvorani OŠ Ivane Brlić Mažuranić Virovitica. Već treću godinu za redom ekipe Fratri, Policajci i Gradska uprava odigrat će malonogometni turnir.

Bogat glazbeni i zabavni program vodit će Trpimir Markotić, a gost večeri bit će Željko Pervan. U glazbenom dijelu programa nastupit će Zbor glazbene igraonice Jan Vlašimsky, Gradska glazba Virovitica s mažoretkinjama, Kvartet Artes, KUC Virovitica, Nina Rajnović i Klara Volenik. Ulaz je dobrovoljni prilog za potrebe virovitičkog Caritasa prigodom Uskrsa. Medijski pokrovitelji događaja su Radio Virovitica, Virovitički list i portal www.icv.hr.(www.icv.hr, ml)

USKRS U SVAKOM

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content