Gospodarstvenici s područja Virovitičko-podravske županije na međunarodnom sajmu poduzetništva i obrta Grapos-expo u Gračanici

U Gračanici, BiH, 18. travnja otvoren je međunarodni sajam poduzetništva i obrta Grapos-expo, koji se održava do subote 22. travnja.

Na sajmu izlaže 324 izlagača iz BiH, Brazila, Hrvatske, Italije, Makedonije, Njemačke, Pakistana, Slovačke, Slovenije, Švicarske i Turske, a očekuje se cca 40.000 posjetitelja.

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica, s područja Virovitičko-podravske županije svoje proizvode predstavlja sedam izlagača: ApisCabuna, Asel Slatina, Brana Virovitica, Dam Lozan, Medena Virovitica, Meta-plast Pitomača i Mustač-commerce – Tvornica octa Virovitica.

Svečanosti otvorenja prisustvovali su predstavnici političkog i gospodarskog života, među kojima, član predsjedništva BiH BakirIzetbegović, visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Valentin Inzko, veleposlanik RH u BiH Ivan Del Vechio, koji su posjetili i izložbeni prostor HGK – Županijske komore Virovitica.
Otvorenju su prisustvovali i ostali predstavnici diplomatskog kora, gospodarskih i obrtničkih komora iz BiH i inozemstva, a među njima i predstavnici HGK – Županijske komore Virovitica.

Dugogodišnja suradnja Kantonalne privredne komore Tuzla i HGK – Županijske komore Virovitica rezultirala je time da, na bazi reciprociteta, Kantonalna privredna komora Tuzla predstavlja gospodarstvo Tuzlanskog kantona na međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo u Virovitici, a gospodarstvo Virovitičko-podravske županije predstavlja se na jednom od sajmova u Tuzlanskom kantonu, ove godine na sajmu Grapos-expo u Gračanici. (Ivod)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content