Najspretniji biciklisti VPŽ-a su Dorotea Hodak iz IBM Virovitica i Tvrtko Kolarić iz slatinske škole Josipa Kozarca

Osnovna škola Ivane Brlić Mažuranić bila je domaćin županijskog natjecanja ”Biciklom u promet”. Na svečanom otvarannju 44 učenika iz 11 škola i njihove mentore pozdravili us ravnateljica OŠ Ivane Brlić-Mažuranić Orahovica Maja Škraba, pomoćnik načelnika Policijske postaje Orahovica Mila Rončević te u ime HAK-a, Robert Valenteković tajnik Autokluba Virovitica.

Natjecanje je bilo podijeljeno u dvije kategorije, djevojčice i dječaci, a svi su morali proći teorijski i praktični dio. Nakon zbrajanja ukupnih rezultata, u ekipnom dijelu natjecanja slavila je Osnovna škola Josipa Kozarca Slatina, Drugo mjesto pripalo je Osnovnoj školi Vladimira Nazora Virovitica i treće mjesto Osnovnoj školi Ivana Brlić-Mažuranić Virovitica.

U pojedinačnom dijelu, kod djevojčica s najviše ukupnih bodova 241 prvo mjesto osvojila je Dorotea Hodak iz OŠ IBM Virovitica, druga je sa 235 bodova bila Tea Sesvećan iz OŠ Petra Preradovića Pitomača dok je treće mjesto sa 225 bodova pripalo Sari Matovina iz OŠ Josipa Kozarca Slatina. Kod dječaka najuspješniji je sa Tvrtko Kolarić s 262 boda, drugi je sa 249 bodova bio Kristijan Gregorić iz Oš Vladimira Nazora Virovitica dok je treće mjesto s ukupno 230 bodova osvojio Roko Veseli iz OŠ IBM Virovitica.

Prvo i drugoplasirani iz svake kategorije putuju na državno natjecanje krajem svibnja u Zadar, dok su trećeplasirani u svojstvu rezerve. Ravnateljica Maja škraba i njeni učenici odradili su vrhunski posao pa se tako orahovačka osnovna škola pokazala kao sjajan domaćin što su potvrdili i organizatori natjecanja. (www.icv.hr; vg)

2804sigurnouprometu6 Custom 2804sigurnouprometu5 Custom 2804sigurnouprometu4 Custom 2804sigurnouprometu3 Custom 2804sigurnouprometu2 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content