Noć knjige 2017 u Pitomači obilježilo mnoštvo aktivnosti uz pratnju vrhunskog glazbenog sastava

U Knjižnici i čitaonici Pitomača održana je manifestacija pod nazivom „Noć knjige“ Navedena manifestacija započela je radionicom „Krasopis na pačji način“ pod vodstvom Ivke Mađar. U radionici su sudjelovali učenici srednje škole te ostali sudionici koji su uz pomoć tinte i pera na pergamentnom papiru prepisivali motive iz omiljenih književnih djela. Knjižnicu Pitomača posjetile su i osobe starije životne dobi koje su također sudjelovale u svim radionica. Sudionici radionica imali su priliku postavljati željena pitanja ravnateljici Knjižnice i čitaonice Pitomača Irena Gavrančić na koja je ona rado odgovarala te istaknula važnost čitanja. Osim navedenih radionica, istovremeno se odvijala redovna posudba i vraćanje knjiga te nagradna tomobla.

Sve aktivnosti odvijale su se uz kulisu vrhunskog glazbenog sastava uz koje su ljubitelji knjige dodatno uživali. Kako bi svim sudionicima i ljubiteljima dobre knjige „ Noć knjige“ ostala u dugom i lijepom sjećanju dodatno se pobrinula Knjižnica i čitaonica Pitomača koja je vjernost svoji korisnika nagradila promotivnim materijalima. Riječ je o kemijskim olovkama, platnenim vrećicama i keramičkim šalicama s nazivom knjižnice i Noći knjige.

Posjetitelji su izrazili izuzetno zadovoljstvo i oduševljenje organizacijom, a sretni dobitnici tombole su: Ana Gelenđir, Mladen Mađar i Mateja Bastalić. (www.icv.hr, ig)

[g-gallery gid=”404717″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content