Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte čak četiri projekcije: Brzi i žestoki 8, Štrumpfovi, Pedeset nijansi mračniji i Mali šef

Nakon što su u kinu PARK prošlog vikenda bile rasprodane sve projekcije, ovog vikenda vas očekuju čak 4 nove. Štrumpfovi su tu i četvrti put i imamo tri premijere…Vidimo se :)

Brzi i žestoki 8 – 13.04. – 19:00, 21:30, 14.04. – 21:30, 15.04. – 19:00h

Fateandfurios8ppSada kada su Dom i Letty na medenom mjesecu, Brian i Mia u mirovini – a ostatak ekipe oslobođen – svi prividno donekle vode normalan život. Ali kada tajanstvena žena (dobitnica nagrade Oscar® Charlize Theron) uvede Doma u svijet kriminala, on ne pronalazi način izlaska i izdaje sve koji su mu bliski. Svi će se suočiti s kušnjama kao nikada do sad. Od obala Kube i ulica New Yorka do ledenih ravnica artičkog Barentskog mora, naša elitna snaga će pokušati zaustaviti anarhiste i dovesti kući čovjeka koji je stvorio njihovu obitelj.

Štrmpfovi: Skriveno selo – 14.04. – 17:00h

smurfsPedeset nijansi mračniji – 14.04. – 19:00h

pedeset nijansi mračnijiJamie Dornan i Dakota Johnson ponavljaju svoje uloge kao Christian Grey i Anastasia Steele u filmu  Pedest nijansi mračniji. Kada Christian Grey pokuša opet zavesti Anu Steele i vratiti je u svoj život, ona će uvesti novo pravilo prije nego mu pruži drugu šansu. Kada napokon krenu graditi povjerenje i pronađu stabilnost, sjene iz prošlosti Christianovog života će ih početi opsjedati, pokušavajući im uništiti zajedničku budućnost.

Mali šef SINK – 15.04. – 15:00h, 17:00h

Boss Baby 1Sedmogodišnji dječak Tim ljubomoran je na svog novog mlađeg brata, kojeg njegovi roditelji obožavaju. Međutim, Tim uskoro otkriva veliku tajnu svoga brata te će se morati udružiti zajedno s njim, kako bi svaki od njih ostvario svoj cilj. Mali šef je urnebesna priča o utjecaju dolaska nove bebe u obitelj, ispričana iz perspektive maštovitog sedmogodišnjaka. Ova originalna komedija o važnosti obitelji privući će sve generacije.

Prodaja karata počinje sat vremena prije svake projekcije, a od sada ih možete kupiti i u pretprodaji na blagajni Poslovnog Parka (iznad Gradske uprave) svakim danom od 7 do 15 sati. Cijena karte je 20 kuna. (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content