Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte: Štrumpfovi – skriveno selo, Kong: otok lubanja te Ljepotica i zvijer

Kino se napokon vratilo u Viroviticu, reakcije su mnogobrojnih posjetitelja koji su proteklog vikenda pohrlili pogledati nove filmove “John Wick 2” i nove “Štrumfove” u obnovljeno kino PARK. Tražila se karta više za popularne Štrumfove, pa će tako i ovog vikenda biti dodatna projekcija, i to u subotu u 17 sati.

Štrumfovi: Skriveno selo – 08.04. – 17:00h

smurfsŠtrumpfovi se vraćaju – bolji nego ikad prije! Za razliku od svojih prethodnika, „Štrumpfovi: Skriveno selo“ u cijelosti je animiran što kompletnom filmu daje potpuno novi izgled! U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Lumenog, Trapavog i Hrge) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo prije nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo nevjerojatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj povijesti!

Kong Otok lubanja – 08.04. – 19:00

kong skull island 5Raznoliku ekipu istraživača okupila je avantura na nepoznatom, neistraženom otoku u Tihom oceanu – lijep, ali i opasan – ne znaju da su ušli u prostor mitskog Konga. U glavnim ulogama su Tom Hiddleston (“The Avengers,” “Thor: The Dark World”), Samuel L. Jackson (“The Hateful Eight,” “Avengers: Age of Ultron”), dobitnica nagrade Oscar® Brie Larson (“Room,” “Trainwreck”), John Goodman (“Transformers: Age of Extinction,” “Argo”) i John C. Reilly. Film je sniman na tri kontinenta preko šest mjeseci, počevši od mjesta Oahu na Hawaiima – gdje je snimanje započelo u listopadu 2015. godine – zatim na australskom Gold Coastu, i na kraju u Vijetnamu, na više lokacija, od kojih neke nikada nisu bile viđene na filmu.

Ljepotica i zvijer SINK – 09.04. – 17:00

au rich large beautyandthebeast payoff 4bfd4fa0Ljepotica  i zvijer fantastično je putovanje Belle, pametne, lijepe i samostalne djevojke koju Zvijer zarobi u svom dvorcu. Unatoč svojim strahovima, Belle se sprijatelji sa začaranim osobljem te uviđa plemenito srce i istinskog princa koji se kriju iza Zvijerova strašnog izgleda. U filmu glume: Emma Watson kao Belle; Dan Stevens kao Zvijer; Luke Evans kao Gaston, zgodan, ali plitak seljak koji zavodi Belle; Kevin Kline kao Maurice, Bellin otac; Josh Gad kao Le Fou, Gastonov strpljivi ađutant; Ewan McGregor kao Lumiere, svijećnjak; Stanley Tucci kao Maestro Cadenza, čembalo; Gugu Mbatha-Raw kao Plumette, čarobnica; Nathan Wich kao Chip, šalica; Ian McKellan kao Cogsworth, sat; Emma Thompson kao čajnik, Gđa Potts.

Prodaja karata počinje sat vremena prije svake projekcije, a od sada ih možete kupiti i u pretprodaji na blagajni Poslovnog Parka (iznad Gradske uprave) svakim danom od 7 do 15 sati. Cijena karte je 20 kuna.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content