Pitomača ugošćuje Bjelovar II., a Tvin Virovitica Brod

U 2.rukometnoj ligi sjever za žene u 21.kolu Pitomača nakon poraza u Vukovaru u četvrtak, samo 48 sati kasnije u subotu 22.travnja u 18 sati u sportskoj dvorani osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači igra sa drugom ekipom Bjelovara. Rukometašice Tvin Virovitice u nedjelju 23.travnja u sportskoj dvorani Tehničke škole u 20 sati igraju sa Brodom. Ulaz na utakmicu je slobodan.

Rukometaši Vira putuju u Valpovo, Slatina u Našicama

U osamnaestom kolu 2.lige istok za rukometaše Viro Virovititica u sportskoj dvorani u Valpovu u subotu 22.travnja igra sa domaćom Valpovkom. Pobjedom potvrđuju naslov prvaka. Istog dana, ali u 18 sati, rukometaši Slatine gostuju u Našicama. U sportskoj dvorani osnovne škole Kralja Tomislava igraju sa drugom momčadi domaćeg SEHA ligaša.

Rukometaši Orahovice gostuju u Davoru, a Mikleuš ugošćuje

U 20.kolu treće lige istok rukometaši Orahovice u subotu 22.listopada u 19 sati u sportskoj dvorani osnovne škole Matije Antuna Relkovića u Davorom igraju sa domaćim rukometašima. U ženskoj konkurenciji igra se šesnaesto kolo. Rukometašice Mikleuša dočekuju u sportskoj dvorani osnovne škole u Mikleušu drugu ekipu prvoligaša Osijeka. Utakmica se igra u subotu 22.travnja u 19.30 sati.

Kadeti gostuju u Ivanić Gradu

Jedanaestim krugom 1. kadetske lige u muškoj ovog vikenda završava se ovogodišnje ligaško natjecanje. U nedjelju 23.travnja u sportskoj dvorani u Ivanić Gradu rukometaši Viro Virovitice i Slatine igraju sa Ivanićem i ZG Dubravom. Turnir se igra od 10 do 15 sati.

Djevojčice A gostuju u Vinkovcima

U nedjelju 23.travnja igra se treći krug Lige mladih Slavonije za rukometaše. Rukometašice Tvin Virovitice i Orahovice igraju u sportskoj dvorani osnovne škole Antuna Gustava Matoša sa mladim rukometašicama Vinkovaca i Multinorma iz Cerne. Turnir se igra od 10 do 14 sati.

Dječaci A igraju u Ludbregu

U 13.krugu 1.lige dječaka A rukometaši Viro Virovitice u subotu 22.travnja gostuju u Ludbregu. U gradskoj sportskoj dvorani u 10 sati igraju sa Koprivnicom Hangar 18, a u 11 sati sa Ludbregom. (www.icv.hr, mš; Fotografija. Arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content