Prvo mjesto za učenike COOR-a Virovitica u biciklističkom natjecanju za učenike s teškoćama u razvoju

U Koprivnici se održalo biciklističko natjecanje “Ja u prometu” za učenike s teškoćama u razvoju na kojem su sudjelovali učenici COOR-a Virovitica i osvojili 1. mjesto. Ovaj uspjeh virovitičkih učenika i škole postigli su: Marijan Nemeš, Filip Hečimović, Valentino Nikolić i Martin Gadanac, s voditeljicom Marijanom Strija, učiteljicom TZK.

Natjecanje su organizirali COOR Podravsko sunce i Odsjek za sigurnost cestovnog prometa PU Koprivničko-križevačke. Natjecanje se sastojalo od tri djela: pismeni dio iz poznavanja prometnih pravila, poligon spretnosti i poligon vožnje bicikla. Sudjelovalo je ukupno šest ekipa, a ukupni poredak na kraju bio je slijedeći:

1. COOR Virovitica, Virovitica

2. COO Tomislav Špoljar, Varaždin

3. COOR Podravsko sunce, Koprivnica

4. COO Čakovec, Čakovec

5. OŠ Dubrava-PŠ Farkaševac, Farkaševac

6. OŠ Grgura Karlovčana- Odjel za učenike s teškoćama u razvoju, Đurđevac

Pobjednici su osvojili zaslužene nagrade – medalje, priznanja i pehare, a za ukupnog pobjednika, COOR Virovitica, nagrada je bila i prekrasan bicikl te kaciga koji će našim učenicima itekako dobro doći i biti veliko veselje i za ostale učenike u školi.

Svi učenici su također nagrađeni i prigodnim poklonima korisnim u prometu, slatkišima, naljepnicama i ostalim simpatičnim poklonima koje su pripremili domaćini iz COOR Podravsko sunce.

Nakon završetka natjecanja, u zabavnom programu natjecali su se i voditelji ekipa i ostali pratitelji u istim poligonima pa je tako u poligonu vožnje bicikla naš vozač Vjekoslav Žibreg osvojio uvjerljivo 1. mjesto i pripadajuću nagradu u vidu USB sticka.

Na kraju je slijedio zajednički ručak i druženje.

A kako su sve nagrade slatke, to svi znamo- prava slatka nagrada ipak došla je na kraju u obliku-sladoleda!

(www.icv.hr, ms; Foto: COOR Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content