Rukometaši Viro Virovitice putuju po titulu

Ovog vikenda na rasporedu je posljednje ovogodišnje kolo druge lige istok. Vodeća momčad Viro Virovitica u subotu u 19 sati gostuje u Valpovu, kod Valpovke. Pogled na prvenstvenu tablicu sugerira da su gosti sigurni favoriti. Viro Virovitica nalazi se na prvom mjestu od šestog kola. Do sada su izgubili samo pet bodova. U prvom kolu su doživjeli poraz u Našicama od Nexea II., dok su u drugom dijelu natjecanja na domaćem parketu odigrali neodlučeno u izuzetno uzbudljivom županijskom derbiju sa Slatinom, dok su drugi poraz doživjeli u šesnaestom kolu, na gostovanju kod drugoplasiranog Broda, nesretno izgubivši u posljednjim sekundama utakmice. Valpovka se nalazi na osmom mjestu sa samo šest bodova. Međutim boljim pogledom na rezultate Valpovčana vide se, kako su oni u većini slučajeva poraženi samo sa nekoliko zgoditaka zaostatka. Zato virovitička momčad utakmicu u Valpovu mora shvatiti ozbiljno i ne ispustiti iz ruku ono što je pod kontrolom već dvanaest kola.
Prema najavama veliki broj navijača putovat će u Valpovo, da podrže svoje rukometaše i sa njima proslavi naslov prvaka. Za sve koji neće moći otputovati u Valpovo na Internet stranici Viro Virovitice biti će osiguran video prijenos utakmice na linku: http://rk-viro-virovitica.com/novosti/valpovu-povratak-1b-ligu-nakon-16-godina.
Pobjedom bi se rukometaši Viro Virovitice ostvarili san dug petnaestak godina o povratku u 1B ligu u kojoj su igrali niz sezona.
Prema raspoloženju momčadi nitko ih ne može zaustaviti na posljednjem koraku, do titule prvaka. Vjerujemo kako svim istinski ljubitelji rukometa u subotu neće spavati zbog dugo očekivane proslave. (www.icv.hr, mš; Fotografija: Arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content