U Slatini koalicija HDZ-HSLS-HSP-SU zajedno na lokalne izbore

U četvrtak, 20. travnja, u prostorijama Gradske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Slatina održano je potpisivanje koalicijskog sporazuma za zajednički nastup na predstojećim lokalnim izborima između koalicijskih partnera Hrvatske demokratske zajednice(HDZ), Hrvatske socijalno-liberalne stranke(HSLS), Hrvatske stranke prava(HSP) i Stranke umirovljenika(SU).

Sporazum su potpisali predsjednici gradskih organizacija koalicijskih stranaka: Ivan Roštaš-HDZ, Željko Komadina-HSLS, Ilija Nikolić-HSP i Stjepan Krahulec-SU.

Predsjednik Gradske organizacije HDZ-a, trenutni gradonačelnik Grada Slatine i kandidat koalicije za gradonačelnika Ivan Roštaš naglasio je da su ciljevi koalicije gospodarski, socijalni, kulturni i svaki drugi napredak Grada Slatine, te su isti potkrijepljeni i Izbornim programom HDZ-a i koalicijskih partnera koji je gotov i uskoro će biti predstavljen javnosti. (www.icv.hr, mt)

Potpisivanje koalicije HDZ HSLS HSP SU 3 Potpisivanje koalicije HDZ HSLS HSP SU 2 Potpisivanje koalicije HDZ HSLS HSP SU 1

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content