UDVDRA RH darovala virovitičke studente laptopima

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH preko svojeg Odjela za humanitarnu djelatnost nastavila je i u akademskoj godini 2016./2017. godini s provođenjem projekta „Pomozimo studentima – djeci hrvatskih branitelja kupnjom prijenosnog računala (laptopa)“, pod nazivom „Od Iloka do Dubrovnika“.

Prigodna svečanost podjele prijenosnih računala održana je u restoranu Gastro Globus u Zagrebu, a iz UDVDR RH – Ogranka Virovitica u projekt je bilo uključeno sedam studentica/studenata – djece hrvatskih branitelja članova udruge.

Prije svečanosti, pomoćnik ministra hrvatskih branitelja, Nenad Križić koji je ujedno bio i izaslanik ministra hrvatskih branitelja, u Ministarstvu je upriličio prijem za Virovitičku delegaciju, studente uključene u projekt na čelu s predsjednikom virovitičkog ogranka UDVDR RH Serfetom Cirikovićem.

Donatori virovitičkom ogranku UDVDR RH bili su: general pukovnik Đuro Dečak, gradonačelnik Ivica Kirin, direktor tvrtke “Flora” d.o.o. Željko Iharoš, te Damir Škaro, Zrinka Dobrić i Vjekoslav Mandić iz Zagreba.

Od osnutka virovitičkog ogranka UDVDR RH, 2012. godine, laptop je iz dobilo ukupno 30 studentica i studenata. (www.icv.hr, bs)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content