Fotogalerija: Na kraju trodnevnog spektakla Massimo uručio Emi Boljevčan violinu s kojom će nastaviti nizati glazbene uspjehe

Trodnevni glazbeni spektakl povodom dana Glazbene škole “Jan Vlašimsky” i 131. rođendana škole okupio je brojne izvođače i građane u središtu Virovitice, a sve s ciljem pomoći mladoj glazbenici Emi Boljevčan. Za početak bili su tu najmlađi glazbenici, polaznici Glazbene igraonice, a nakon njih brojni orkestri glazbene škole i solisti, učenici i profesori te vrsne institucije, kao i orkestar HPD-a Rodoljub.

MG 9302Kako je u Virovitici, uz glazbu, ples nezaobilazna stvar, svojom suvremenom koreografijom predstavile su se polaznice KUC-a Virovitica, a potom je uslijedila prekrasna izvedba mješovitog vokalnog sastava HPD-a „Rodoljub“. Pod vodstvom dirigentice Mirne Mihalković izveli su pjesmu “Sjaj u tami”, a da su bili odlični potvrdio je nekoliko puta i sam gost večeri Massimo Savić.

MG 9393Osim vokalnim sastavom pjevač je bio oduševljen i bendom te pratećim vokalima, odnosno virovitičkim glazbenim draguljima, profesorima Glazbene škole. Oduševljenje je bilo obostrano, osobito kada je Massimo otpjevao nekoliko svojih pjesama. No, veličanstveni trenutak tek je slijedio, susret Massima i Eme na koji su rijetki ostali ravnodušni. Šećer na kraju bila je violina koju je u ime Glazbene škole svojoj obožavateljici Emi uručio sam Massimo. (www.icv.hr, žđ, foto: Matija R.)

MG 9553[g-gallery gid=”410018″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content