LIJEPE NA VININ NAČIN Prirodno ili RUSKI VOLUMEN?

Ili ne?! Naravno radi se o ugradnji trepavica i naravno to je odluka svakog pojedinca. S obzirom da su mišljenja podijeljena, nisam željela pisati o toj temi dok god to osobno “ne osjetim”. Pa eto, šminkerice moje, trepke su tu i to volumenske, ne baš one kao krila, malo manje, mala krila.
Moram priznati da sam u početku bila skeptična prema ugradnji trepavica, ali bila sam u nedostatku informacija i zaključivala sam na temelju onoga što vidim, a vidjela sam svašta. Ljepote i grozote. No, prije nego se odlučite na taj korak, morate znati neke stvari. Prije svega odaberite stručnu osobu koja će vam ih ugraditi, nemojte to pokušavati u kućnoj radinosti. Jednom kada stavite trepavice, morate ih održavati. Korekciju je dobro napraviti svaka 3 do 4 tjedna.
Važno ih je umivati svaki dan radi održavanja čistoće i češljati ih svako jutro. Zabranjeno je stavljati ikakvo ulje na njih, skidati ih čupanjem, trganjem i slično (za takve stvari postoji skidač trepavica). Također, nije vam potrebna maskara.
Važno je znati da trepavice možete staviti prema želji. Hoće li to biti prirodno ili neprirodno to je samo vaš izbor. Svaka stručna osoba za ugradnju trepavica savjetovat će vas što bi bilo najbolje. Trepavice se stavljaju prema vašem obliku oka i gustoći vaših trepavica jer se na jednu vašu stavlja jedna ili više umjetnih, ovisno o gustoći i debljini trepavice. Za trepavice se koristi specijalno ljepilo koje isparava tijekom rada pa ćete možda povremeno osjećati neku težinu ili malo peckanje. S obzirom da tretman traje od 1 do 3 sata i vi za to vrijeme ležite i žmirite, uzmite si vremena, dobar je osjećaj malo predahnuti. Trepavice uopće ne osjećam, lagane su i tako bi trebalo biti. Ne smiju vam stvarati osjećaj težine niti vas bosti u oči.
E sad, onaj dio koji svi pitaju: HOĆE LI MI OTPASTI MOJE TREPAVICE?
Vaše trepavice prirodne otpadaju svakodnevno i rastu nove. Tako će se dogoditi da vam otpadne vaša, a s njom i umjetna. Koliko će vam otpadati trepavice, ovisi samo o vama i koliko ćete vi brinuti o njima.
ZAKLJUČAK: Trepavice su divna stvar za one koji će se tako i odnositi prema njima. Samo ih treba držati urednima i čistima.
Nadam se da sam pomogla.
Lijep pozdrav!

(www.icv.hr, vm)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content