Održan Općinski Kup u lovu ribe udicom na plovak Sopje 2017.

Višednevno obilježavanje Dana Općine Sopje završeno je u subotu, 6. svibnja, na obalama Drave. U organizaciji ŠRU Šaran Sopje, a pod pokroviteljstvom Općine, 21 natjecatelj iz 7 ribolovnih udruga lovio je ribu u okviru Općinskog Kupa. Natjecatelje je ocjenjivao Nikica Medarić, predsjednik Športsko ribolovnog saveza Virovitičko-podravske županije.

Najviše ribe u sektoru A ulovio je Adriano Idek, ŠRU Klen Slatina, 14.070 grama, drugi je Damir Rastija koji je ulovio 4.815 grama i treći Kristijana Šarabok s 1.820 grama. U sektoru B najbolji je bio Željko Geng, Mrena Gornji Miholjac, s 1.455 grama ulovljene ribe, drugi je Miroslav Grgić ŠRU Šaran Sopje s 1.350 grama dok Andrija Živković iz ŠRU Linjak Zdenci nije ulovio niti jednu ribu. U sektoru C s ulovljenih 8.125 grama prvo mjesto osvojio je Jovica Beneš, ŠRU Mrena Gornji Miholjac, slijedi ga Robert Keller iz ŠRU Klen Slatina s ulovljenih 6.630 grama od čega je ulovio i najveću pojedinačnu ribu težine 2.680 grama i treće mjesto osvojio je Mario Matić ŠRU Šaran Sopje s 5.610 grama ulovljene ribe. Nakon vaganja sva riba vraćena je u rijeku Dravu.

Najbolja ekipa natjecanja bila je ŠRU Mrena Gornji Miholjac s 5 negativnih, ŠRU Šaran Sopje sa 7 negativnih i ŠRU Klen Slatina s 8 negativnih bodova. Pehare i medalje najboljima uručio je Berislav Androš, predsjednik Mjesnog odbora i član Općinskog vijeća Sopje.

(www.icv.hr, žf; Foto: Željko Felbar)

[g-gallery gid=”407105″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content