Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte: “Kralj Arthur”, “Oto: istraživač dubina” i “U velikom stilu”

Ovog vikenda u kinu PARK u Virovitici očekuju vas projekcije:

13.05. – 19:00 Kralj Artur

Kada Arthurov otac bude ubijen, Vortigern (Jude Law), Arthurov stric, preuzme njegovu krunu. Izgubivši nasljeđe, Arthur se nađe u mračnim ulicama grada. Ali, kada izvuče mač iz kamena, njegov se život u potpunosti promijeni te je prisiljen saznati istinu o svome porijeklu…sviđalo se to njemu ili ne.

14.05. – 17:00 Deep SINK

Godina je 2100., ljudi su napustili Zemlju, a kolonija ekstravagantnih bića još uvijek preživljava u najdubljem ponoru oceana. Deep, avanturistička hobotnica posljednja od svoje vrste živi dolje sa svoja dva bezuvjetna prijatelja: Evom, štreberskom i nespretnom ribom, i Alice, neurotičnom škampicom. Kada nesreća razori njihov dom, čuvar ponora, Kraken, poslat će Deepa i njegove prijatelje na opasan put u potragu za novim domom. U misiji će im se pridružiti Maura te će zajedno putovati na nevjerojatna mjesta poput potopljenog New Yorka, Titanica i Arktika.

14.05. – 19:00 U Velikom stilu

Trojica umirovljenika, Willie, Joe i Al, koji žive zajedno i polako trunu u beskrajno jednoličnim danima, očajnički tražeći način kako platiti zaostale račune i provesti više vremena sa svojim najmilijima. U jednom trenutku odluče opljačkati svoju banku kako bi se domogli svojih novaca. Od zamršenog planiranja do savršene provedbe, ova će pljačka trojcu koje je društvo otpisalo, udahnuti novu energiju. Ako im pođe za rukom, novac će im sigurno dobro doći, a ako ih uhvate, što je najgore što se može dogoditi trojici staraca? Možda će otići u zatvor, možda u grob. U svakom slučaju, otići će “U velikom stilu”.


Ulaznice možete kupiti u pretprodaji svakim danom 8 do 15 sati na blagajni Poslovnog parka ili sat vremena prije svake projekcije. UKOLIKO ULAZNICE NISU RASPRODANE U PREDPRODAJI, prodaja karata počinje sat vremena prije svake projekcije. Cijena karte je 20 kuna. (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content