Predana dokumentacija za izdavanje građevinske dozvole za rekonstrukciju i dogradnju Katoličke osnovne škole i Katoličke klasične gimnazije

Upravni odjel za komunalne poslove, prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Virovitice zaprimio je zahtjev za izdavanje građevinske dozvole za izgradnju Katoličke osnovne škole u Virovitici i Katoličke klasične gimnazije s pravom javnosti. Zahtjev se konkretno odnosi na rekonstrukciju i dogradnju nove zgrade na postojećoj lokaciji na Trgu Ljudevita Patačića. Naime na postojeću zgradu nadograđuje se ulazno stubište i dizalo te će se ona koristiti za potrebe osnovne škole.

Sa zapadne strane izgradit će se novo krilo gdje će se u prizemlju nalaziti školska knjižnica, učionice, sanitarni čvorovi…, a na katu učionice i ostale potrebne prostorije za osoblje. Između postojećeg i novog krila škole, na sjevernoj strani čestice, izgradit će se školsko-sportska dvorana s pratećim prostorijama odnosno garderobom, sanitarnim čvorovima i kabinetom i to dimenzija 18X27 metara. Zapadno od novog krila škole izgradit će se košarkaško igralište, a uredit će se i školski trg. (virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content