Pripreme virovitičkog Gradskog bazena za novu sezonu – cijene ulaznica i dalje najniže u Hrvatskoj

Tvrtke Flora d.o.o. i Atika d.o.o. pripremaju gradski bazen za novu kupališnu sezonu. Unatoč najavljenim radovima na obnovi Dvorca Pejačević i uređenju Gradskog parka, koji obvezuju izmještanje bazena, on će i ovog ljeta ostati u centru grada.

– Natječaj za uređenje parka je pomaknut. Odlučili smo bazen zato ovu sezonu ne izmještati iz centra pa kupači spas od vrućina mogu potražiti na poznatoj lokaciji – kaže gradonačelnik Ivica Kirin.

MG 8185Radovi na pripremi za novu sezonu obuhvatit će održavanje i čišćenje bazena, klornih stanica, tribina i okoliša. Posao je to koji će stajati oko 200.000 kuna. Bazen ove godine očekuje kupače iz cijele županije, a cijena ulaznice neće se mijenjati.

MG 8194Prema riječima Ivice Kirina, cijena ulaznica i dalje je među najjeftinijima u Hrvatskoj i stoji 10 kuna za odrasle i 5 kuna za djecu. Kupačima će na raspolaganju biti i povoljne mjesečne karte, kao i noćno kupanje do 23 sata vikendom. Po potrebi, povećat će se i broj spasilaca. Bazen će i ove godine biti mjesto na kojem će najmlađi učiti plivati, budući da su Grad Virovitica, Sportska zajednica grada Virovitice i virovitički Plivački klub osigurali sredstva za besplatnu pouku plivanja svoj djeci predškolske dobi. Besplatna škola plivanja osigurana je i za sve učenike osnovnih i područnih škola na virovitičkom području. Nova kupališna sezona počinje sredinom lipnja. (www.icv.hr; mlo; foto: Matija R.)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content