Priredba „Majkama s ljubavlju“ po 20. put u organizaciji Društva „Naša djeca“ Virovitica

„Volim te, mama“ poručilo čak 200 malih plesača, pjevača, svirača, glumci i recitatori

Kazalište Virovitica bilo je u nedjelju premalo za sve izvođače i posjetitelje 20. manifestacije povodom Majčinog dana – „Majkama s ljubavlju“, koju već tradicionalno organizira Društvo „Naša djeca“ Virovitica. Pjevači, plesači, glumci, recitatori i svirači, od onih vrtićke dobi pa sve do viših osnovaca, svi su „hvala“, „volim te“ i „trebam te“ svojim majkama poručili na svoj poseban način. Uz gromoglasan pljesak, izmamili su pritom i pokoju skrivenu suzu u publici. Topla atmosfera i aktivan angažman volontera Udruge Naša djeca razlog je zbog kojeg je ova manifestacija jedna od najposjećenijih u gradu, a organizatori su zahvalili svima koji su svojim sudjelovanjem obogatili i ovogodišnji program.

DSC02928

– Program je realiziran uz pomoć volontera, članova Udruge. U njemu je na ovoj, 20. po redu manifestaciji, sudjelovalo oko 200 djece sa svojim voditeljima i oni su svojim majkama rekli „hvala“ za svaki osmijeh, dodir i riječ koju su im darovale – istaknula je Željka Barić, predsjednica Udruge „Naša djeca“ Virovitica. U programu su sudjelovali učenici osnovnih škola Ivane Brlić-Mažuranić i Vladimira Nazora, Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica i Osnovne glazbene škole Jan Vlašimsky, djeca iz Igraonice glazbene škole, dramske skupine Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica, KUC-a Virovitica te mažoretkinje Gradske glazbe Virovitica i Virovitičke mažoretkinje.

klinci 1
SONY DSC

Na ulazu, već tradicionalno, majkama su podijeljene čestitke koje su izradili članovi Udruge s djecom na radionicama u Gradskoj knjižnici i čitaonici te u školama. (www.icv.hr, mlo; foto: Marija Lovrenc)

[g-gallery gid=”409085″]

Uskoro fotogalerija…

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content