Saša Topić novi predsjednik Sportske zajednice Virovitičko podravske županije

U prostorijama Zajednice u Virovitici održana je izborna skupština Sportske zajednice Virovitičko podravske županije. Dosadašnji predsjednik Ivan Kućan dao je rezime svog rada u dosadašnja četiri mandata.

Nakon toga slijedio je izbor novog predsjednika. Za predsjednika je tajnim glasovanjem izabran Saša Topić, predstavnik Školskog sportskog saveza Virovitičko podravske županije.

U izvršni odbor su izabrani: Saša Topić, Tihomir Majstorović, Zlatko Novak, Vinko Oršulić, Krunoslav Moslavac, Željko Stipanić i Miroslav Tot. Dok su u nadzorni odbor izabrani Ivan Kućan, Boris Špiranec i Damir Blažević.

Saša Topić, inače profesor Tjelesne i zdravstvene kulture i ravnatelj osnovne škole Ivana Gorana Kovačića u Gornjem Bazju, naglasio je da će se zauzeti za povećanje izdvajanja za sport na prostoru Županije, kako bi sportski savezi i klubovi mogli normalno funkcionirati. Sportska zajednica Virovitičko podravske županije dosadašnjem predsjedniku Ivanu Kućanu se zahvalila prigodnim poklonom umjetničkom slikom. (www.icv.hr, mš)

20170524 190653 Custom 20170524 190521 Custom 20170524 190508 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content