U središnjem gradskom parku u Orahovici održano veliko predizborno druženje HDZ-a s građanima Orahovice

U petak, 19. svibnja, u središnjem gradskom parku u Orahovici održano je veliko predizborno druženje s oko 1.500 građana Orahovice, u organizaciji Hrvatske demokratske zajednice i partnera za Virovitičko-podravsku županiju i grad Orahovicu.
Ovom predizbornom druženju nazočili su: potpredsjednik Hrvatske demokratske zajednice i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, saborski zastupnik i predsjednik HDZ-a Virovitičko-podravske županije Josip Đakić, kandidat za župana Virovitičko-podravske županije Igor Andrović, kandidati za njegove zamjenike Marijo Klement i Darko Žužak, ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje Tomislav Petric, obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak, dopredsjednik ŽO HDZ VPŽ i gradonačelnik Orahovice Josip Nemec, općinski načelnici i kandidati za načelnike Mato Damjan (Crnac), Tomislav Durmić (Zdenci), Mirko Mališ (Čačinci), Milan Dundović (Mikleuš), kandidat za zamjenika gradonačelnika Orahovice Saša Rister…

IMG 4086
Nakon predstavljanja liste HDZ-a za Gradsko vijeće Grada Orahovice, nazočnima se obratio nositelj liste te sadašnji i budući gradonačelnik Orahovice Josip Nemec:
– Zahvaljujem se svima vama za podršku u ovih 12 godina. O programu ne želim pričati, jer naš program traje od prošlih izbora i trajat će i dalje. A to je razvijena Orahovica. Od 2003. godine je mir. Oporba se samo svake 4 godine malo oglasi, par dana grakću i poslije izbora opet mir. Tako će biti i sada.

IMG 4184
Nakon predstavljanja kandidata s liste za Županijsku skupštinu i kandidata za zamjenike župana, prisutnima se, popraćen ovacijama, obratio kandidat HDZ-a za župana Virovitičko-podravske županije Igor Andrović:
– Ovo je, sportskim žargonom, finale ove kampanje. Naša politička utakmica završava, a nju će dobiti oni koji su ušli u nju s iskrenim namjerama. I zato uopće ne sumnjam da ćemo u nedjelju, zahvaljujući vašoj potpori, ponovo pobijediti i u županiji te svim gradovima i općinama.

IMG 4167
Obratio se i Orahovčanin Darko Žužak, kandidat za zamjenika župana Virovitičko-podravske županije, koji je između ostaloga naglasio:
– Potrudit ću se da svi projekti i programi vezani uz Orahovicu dobiju potporu Županije, te još bolju suradnju Grada Orahovice i Virovitičko-podravske županije.

IMG 4200
Nazočne je pozdravila i obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak:
– Čast mi je nazočiti ovom druženju i ovdje s ove pozornice pozdraviti pobjedničku ekipu na čelu s vašim gradonačelnikom Josipom Nemecom. Zahvaljujući njemu, Orahovica je danas na desetom mjestu u Hrvatskoj po povlačenju EU sredstava i zato zaslužuje i vašu i našu potporu na nedjeljnim izborima – naglasila je Sanja Bošnjak.

IMG 4239
Nazočnima se obratio i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a VPŽ saborski zastupnik Josip Đakić:
– Danas kod vas i u Pitomači završavamo s našom političkom promidžbom. Učinili smo sve da svoje projekte i rezultate isprezentiramo vama i nadam se da su ti rezultati prepoznati. U protekle 4 godine plava boja je dominirala našom županijom, a uvjeren sam da će tako biti i u sljedeće četiri godine. Da ćete dati potporu i Josipu Nemecu i Igoru Androviću s njihovim listama kako bismo zajedno mogli nastaviti provoditi sve zacrtane projekte – kazao je Josip Đakić.

IMG 4308

Prisutnima se obratio nositelj liste za Županijsku skupštinu, ministar Tomislav Tolušić, koji je kazao:
– Iz dana u dan ovaj grad se mijenja na bolje. Ovako kao naš Dok, nitko se u Hrvatskoj ne bori za svoj grad kao on. Ima on sto mana, kao i svi mi, ali ono što mu moramo priznati je da je od ovog grada napravio predivan turistički biser. I dobro je rekao u govoru, da sad, kad je Dok sve sredio, sad bi oni preuzeli grad i vodili ga. E neće moći gospodo. Naši kandidati, Dok i Igor, sigurna su budućnost i grada Orahovice i Virovitičko-podravske županije. Uz njihov radni elan i našu potporu, odradit će sve projekte i započeti nove. I zato, 21. svibnja, izađite i dajte potporu našim kandidatima i listama zbog svih projekata u gradu Orahovici i Virovitičko-podravskoj županiji – naglasio je Tolušić. (www.hdz-vpz.com)

[g-gallery gid=”410498″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content