Tradicionalni sajam rukotvorina i revija nakita ArsOr

Tradicionalni sajam rukotvorina i reviju nakita ArsOr Udruga PAUK već sedmu godinu u nizu organizira u Gradu Orahovici, a od ove godine po prvi puta u sklopu najveće gradske manifestacije „49. Orahovačko proljeće“. ArsOr 2017. održati će se u subotu 03. lipnja i to: sajam od 15 sati na lokaciji ispred terase Club Blues Orahovica (na potezu od zgrade Porezne uprave prema zgradi Hidrodoma – sami centar Grada), a Revija nakita od 19.30 sati u prostoru bivše kino dvorane „PAPUK“ (odmah uz Club Blues Orahovica).

Nešto što je prije šest godina bilo u svojim začecima sada je preraslo u tradicionalan i nezaobilazan događaj čija je kvaliteta naširoko prepoznata. Sajmovi ovakvoga tipa su u našoj regiji prava rijetkost stoga se „ArsOr“ osim kvalitetom ističe i jedinstvenošću. Sjajan odaziv stanovnika grada Orahovice i ljudi iz šire okolice je dokaz da je Udruga P.A.U.K. odličnom organizacijom sajma postigla da nešto neobično i drukčije približi i dočara ljudima.

Sajam pruža mogućnost dizajnericama i dizajnerima da predstave plodove svoje kreativnosti. Na sajmu mogu sudjelovati kao i prijašnjih godina svi oni koji se bave izradom rukotvorina (nije nužno nakit), ali na reviju se mogu prijaviti samo dizajneri nakita stoga je prilikom prijave važno navesti da li želite sudjelovati samo na sajmu ili i reviji.

Prijave za sudjelovanje (izlaganje) na sajmu rukotvorina i reviji nakita ArsOr 2017. traju do 28. svibnja. Kotizacija po štandu iznosi 50 kuna te se plaća na samom događaju. Prijave slati na [email protected] te navesti: ime i prezime, OIB, adresu, naziv djelatnosti te želite li sudjelovati u reviji nakita koja je isključivo za dizajnere nakita. Ulaz na reviju je besplatan za sve posjetitelje.

18678920 10210569020836472 504406199 n

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content