VIDEO: Najava emitiranja 208. emisije “Školska liga” u Virovitici

Stalna, nova, virovitička, sportska događanja i ovaj put bila su pravi izazov za našu emisiju i razlog za naš ponovni dolazak u ovaj lijepi grad. Za Viroviticu je nebrojeno puta rečeno, da je grad sporta, da virovitičani dišu punim plućima i žive sportskim duhom.

Događaj koji je obilježio još jedan sportski, virovitički vikend potvrda je , da je to uistinu i tako. Sportsko rekreacijski centar Vegeška, ponos ovog grada prošlog vikenda bio je pravo mjesto za mnogobrojne sportaše, nogometaše i ljubitelje nogometa. Na Vegeški odigrale su se mnoge kvalitetne zanimljive utakmice kao i županijska završnica nogometnog natjecanja u sklopu Sportskih igara mladih čija nas velika završnica očekuje i ove godine u Splitu, krajem kolovoza. Još jedna napomena ovom događaju su i nove tribine uz već postojeće sadržaje koje su prvi put otvorene za posjetitelje i gledatelje.

Tribine na Vegeški, kako virovitičani kažu bile su san koji im se ostvario. Cijeli događaj bio je u ozračju ugodnog druženja što je dokaz da su virovitičani ljudi koji itekako prepoznaju sponu za sport i zabavu gdje dolazi do izražaja njihova dobronamjernost, srdačnost i gostoprimstvo koje je za nas i gledatelje naše emisije i više od toga.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content