Virovitičke igračice efikasne na turniru regionalnih reprezentacija

Već niz godina Hrvatski rukometni savez organizira okupljanja djevojčica A i mlađih kadetkinja na regionalnom nivou, kako bi preko regionalnih instruktora dobio uvid u kvalitetu igračica prije formiranja kadetske reprezentacije. Regija sjever obuhvaća Međimursku, Varaždinsku, Koprivničko-križevačku, Bjelovarsko-bilogorsku i Virovitičko-podravsku županiju.
Ove godine regionalna okupljanja bila su organizirana svaki mjesec. Na posljednjem okupljanju protekle nedjelje u Križevcima regionalna instruktorica Đurđica Zečević je organizirala turnir, na kojem u je uz dvije domaće selekcije došle i ekipe Kozármislenya iz Mađarske.
Regionalnu selekciju B u uzrastu mlađih kadetkinja vodio je virovitički trener Matej Smiljanec.
U regionalne selekcije bile su uključene igračice Tvin Virovitice. Kod mlađih kadetkinja u selekciji A je bila Marija Medved, a u selekciji B Lukrecia Veršec, Vanesa Prpić i Ana Culej.
U uzrastu djevojčica Karla Tumpić je igrala za selekciji B.
Svaka selekcija je odigrala podvije utakmice.
U oba uzrasta najbolje su bile Mađarice iz Kozármislenya.
S tim da je kod mlađih kadetkinja druga bila regionalna selekcija B, a kod djevojčica regionalna selekcija A.
Virovitičke igračice su bile efikasne tako je Lukrecia Veršec postigla dvanaest, Ana Culej deset, Karla Tumpić pet, Vanesa Prpić dva, a Marija Medved jedan zgoditak. (www.icv.hr, ms; Fotografija: Facebook)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content