Zahvala biračima predsjednika SDP-a Virovitičko-podravske županije Mate Vukušića

Završili su još jedni izbori. Građani Virovitice, žitelji Virovitičko-podravske županije rekli su svoje. Istina, ne svi, njih tek oko 49%. Zahvaljujem se svim biračima koji su iskoristili svoje pravo i koji su odlučili tko će općinama, gradovima i županijom upravljati u predstojećem mandatnom razdoblju.

Čestitam izbornim pobjednicima u svim općinama, gradovima i županiji. Čestitke i onima koji pobjedu čekaju u drugom krugu, dakle u Slatini i Orahovici.

26,12% Virovitičana s pravom glasa ocijenilo je da su zadovoljni s aktualnim stanjem u gradu i to su iskazali u nedjelju, s punim pravom. 27,89% žitelja naše županije s pravom glasa potvrdilo je dominaciju HDZ-a na ovim prostorima i izabrali su župana i Županijsku skupštinu sebi po volji, s punim pravom. Ovih 19,48% koji se nisu s tim složili morati će pokazati više htijenja, znanja i umješnosti u slijedeće četiri godine.

Na izbore nije izašlo 51% birača u našoj županiji što je, također, njihovo Ustavom zajamčeno pravo. U tom kontekstu, žao mi je što je izostao „festival demokracije“ jer sa 49% to nikako ne može biti.

Još jednom, u ime Županijske organizacije Socijaldemokratske partije Virovitičko-podravske županije, čestitam svim načelnicima, gradonačelnicima i županu na izborenom mandatu. Posebna čestitka Tomislavu Bračunu koji je pobijedio u Novoj Bukovici i dokazao da se može. Radom i poštenjem. (ŽO SDP Virovitičko-podravske županije)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content