Završeni pripremni radovi za asfaltiranje nastavka Ulice Slavka Biondića u Rezovačkim Krčevinama

Nakon postavljanja kanalizacije i plinske mreže te obnove Područne škole i izgradnje dječjeg igrališta nastavljaju se radovi na uređenju Rezovačkih Krčevina. Uređuju se kanali za oborinsku odvodnju, završeni su pripremni radovi za asfaltiranje nastavka Ulice Slavka Biondića. a ove godine sanirat će se i put od Rezovačkih Krčevina do Šumske ulice na cesti prema Jasenašu.

Radove je sa svojim suradnicima obišao i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin i zadovoljan viđenim konstatirao da je u posljednjih par godina znatno podignut standard mještana u Rezovačkim Krčevinama. Sanacijom puta od Rezovačkih Krčevina do Šumske ulice na cesti prema Jasenašu zaokružit će se jedna cjelina ostvarenih projekata koji je Vijeće mjesnog odbora Rezovačke Krčevine postavilo pred nas prije nekoliko godina zaključio je na kraju gradonačelnik Ivica Kirin.

MG 7524Projekt je pozdravio i predsjednik Vijeća mjesnog odbora Jurica Kajić istaknuvši zadovoljstvo činjenicom da su svi krucijalni projekti za podizanje standarda građena u naselju ostvareni na zadovoljstvo svih mještana. (virovitica.hr, foto: Matija R.)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content