FOTO: Suhopolje golom Plavšića osvojilo naslov prvaka I. ŽNL, Antonio Babec najbolji strijelac lige

Suhopolje je prvak I. Županijske nogometne lige. „Grofovi“ su u posljednjem 26. kolu na Stadionu Park, koje dugo nije vidjelo toliko gledatelja, slavilo sa 1:0 protiv Mikleuša kojemu je bio dovoljan i neriješen rezultat za osvajanje naslova, no momčadi trenera Elvisa Vinaka „igrala“ je samo pobjeda, a to su i ostvarili.

Pred čak 1000 gledatelja, što je rekord posjećenosti jedne nogometne utakmice ove sezone, pobjednički gol zabio je Nikola Plavšić u 45. minuti. U „ljepotici“ prvenstva, obje momčadi imale su svoje šanse, no Suhopolje je ipak pokazalo da je bolje, a nakon posljednjeg sučevog zvižduka fešta je mogla početi.

MG 1975Osim ekipe iz Suhopolja, još jedan razlog više za slavlje imao je njihov napadač Antonio Babec koji je proglašen za najboljeg strijelca lige sa 38 postignutih golova. Pehar prvaku lige uručio je član Skupštine HNS-a i član Izvršnog odbora Nogometnog saveza Virovitičko-podravske županije Zdenko Blažičević.

Suhopolje je prvenstvo zaključilo sa 70 osvojenih bodova, tri više od drugoplasiranog Mikleuša.

Preostale utakmice 26. kola igraju se u nedjelju, u 18 sati, a parovi su: Bratstvo – Mladost Čačinci, Dinamo Četekovac – Mladost 1930 Čađavica, Rezovac – Podravac Sopje, Zrinski Nova Bukovica – Graničar Okrugljača, Crnac – Munja, Voćin – Lukač 05. (www.icv.hr, vle; Fotografije: Matija Rođak)

[g-gallery gid=”413081″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content